Ayurvedisk hälsorådgivare

Rea!

Det ursprungliga priset var: 2300 kr.Det nuvarande priset är: 900 kr.

Kategori:

Beskrivning

Ayurveda är ett läkesystem som har sitt ursprung i Indian och Sri Lanka. ayurveda grundar sig i en hollistisk förståelse av kroppen och de faktorer som kan leda till hälsa eller ohälsa.

Genom kunskap om det ayurvediska systemet kan du som hälsorådgivare stötta dina klienter till livsstilsförändringar. Tanken är att hälsa är individuell och grundar sig i vår subtila kropp, vår energibalans. Genom att balansera vår subtila kropp liksom vår fysiska kropp med kost, träning. örter och hälsosamma rutiner och vanor ka vi nå optimal hälsa.

Ayurveda är nära besläktat med yoga och både yoga och midation är två verktyg som du kan använda för att hjälpa din aklienter nå en bättre hälsa.

Som Ayurvedisk hälsorådgivare jobbar du med klienter genom att coacha, ge kunskap, diagnostisera enligt det ayurvediska systemet och stötta till positiva förändringar. Efterfrågan på ayurvediska rådgivare har blivit större det senaste decenneiet då fler och fler får upp ögonen för Ayurveda. Denna kurs ger dig allt du behöver för att komma igång som ayurvedisk hälsorådgivare. Börja en ny karriär inom alternativ hälsa idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait